Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

29 april 2014

En samlad uppdatering

Ja, det börjar bli lite tjatigt, men det var hemskans vad tiden går... En hel månad sedan jag uppdaterade min blogg... Slarvigt, men jag är inne i ett kritiskt skede, vad gäller mina studier just nu. Jag läser och läser och läser, men fattar inte grejen med det jag läser. Just det här ämnet är inte riktigt min grej, om man säger så... Men det är sista kursen och jag är ju som bekant ganska envis av mig, så jag tänker inte ge upp innan det är helt kört om man säger så. Jag har nu två veckor på mig att göra klart allt innan slutprovet och sedan är det över..!! Jag har sänkt nivån väldigt mycket på just den här kursen och jag nöjer mig med att bli godkänd i ämnet.

En liten snabb uppdatering över vad som hänt sedan sist:

Jag var sjuk några dagar, stora ♥ var i Idre och åkte skidor samt i Skottland och provsmakade whiskey. Jag har varit på påskmys hos Sofia, där vi gjorde fina påskblomstergrupper och jag har varit i Varberg på två olika tjejträffar. På den ena var vi på Träslövs trädgård och fick lite trädgårdstips inför säsongen och på den andra var vi i Bua och fick ansiktsbehandling och ansiktsmassage för att sedan basta i en helt underbar bastu med glasväggar ut mot havet. Där badade jag för första gången i år! Det blev faktiskt två bad eftersom det inte alls var så kallt som jag trodde... Jag har skickat iväg lilla ♥ till sin bästis i Stockholm över påsklovet och vi har firat en fantastiskt mysig påsk i Grovare. Jag har hållit ett nyfött lamm och sett ett lamm som inte överlevde födseln... Jag har varit hos tandläkaren och jag har fått hem lilla ♥ igen! Jag har pluggat och jag har varit med våra nyrekryterade brandmän på deras rökdykarutbildning en dag, jag har varit med lilla ♥ på ridning och nu äntligen har jag BESTÄMT mig för att ta tag i ett och annat!

Hmm... När jag läser det här, så tänker jag att det kanske inte är så konstigt om jag inte hinner med mina studier, trots allt...

Kram