Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

6 juli 2015

Variation

De senaste dagarna har det varit varmt ute. Och då menar jag varmt! Ökenvärme. Tropisk hetta. Jag-vill-inte-gå-ut-utan-bara-gå-ner-i-källaren-värme. Skönt..? Ja visst! Om man gillar att svettas HELA tiden. Alltså... Jag gillar värme, men det har varit lite VÄL varmt.

Att gå från 15 grader ena dan, till 30 grader nästa dag... Det hänger inte riktigt kroppen med på. Att försöka sova när det är 29 grader i sovrummet, det är näst intill omöjligt. Som tur är köpte vi en bordsfläkt förra året och den har verkligen fått tjänstgöra dessa varma dagar.

























Men, i natt kom så regnet tillbaka... Stora hjärtat och jag satt ute igår kväll och såg hur de mörka molnen började tussa ihop sig och när vi senare gick och la oss, hade det börjat regna. Åh, så skönt! 

Idag är det normala temperaturer igen och det tackar vi för..!

Kram

4 juli 2015

Färgglatt och havsdoft

De senaste veckorna har det varit fullt upp. Lite för mycket egentligen, men det har oxå varit väldigt roliga och mysiga händelser.

För att göra en snabb sammanfattning:

Vi hade besök av familjen Paulsson en helg. Så himla trevligt och mysigt! Barnen lekte och vi vuxna umgicks och pratade. Lilla M fick köra "traktor" och det var nog höjdpunkten för henne denna helgen...

Lycklig förare...

Vi firade midsommar i Smögen i år. Första midsommar på många år, som jag/vi inte firar med Varbergsvännerna. Kändes lite ovant, men samtidigt hade vi en jättemysig helg tillsammans med familjen Lövqvist. Vi hade tur med vädret; det rapporterades om kyla och regn och kalla vindar från många håll, men vi hade blå himmel och strålande sol. Kjol och kortärmat funkade perfekt! Smögen levererade verkligen!



Efter midsommar tog jag med mig lilla ♥ och en kompis till henne, och körde ner till Varberg några dagar. Vi hade tyvärr regn och blåst, men vi roade oss kungligt ändå. Ullared, cykelturer på strandpromenaden och glass på Lejet.



Några dagar efter sköna Varberg, körde jag ner igen för att träffa de finaste vännerna och för att vara med på Pride Varberg. Oj, vilken folkfest det blev! Vädret var väl inte helt optimalt, men det ösregnade ju inte iaf... Tusentals människor samlades och tågade genom stan för att visa sitt stöd för alla HBT i vårt samhälle. Vi gick med en bit i den färgglada paraden och det var en viss känsla att vara med där. Det ÄR okej att vara olika! Vi gillar olika! Man FÅR vara som man vill! Man FÅR gilla vem man vill! ♥



Hemkommen efter Pride så var det tjejhäng med bästa tjejerna. Lilla ♥ hade sin bästa kompis, från Stockholm, här några dagar. Det var fullt ös från morgon till kväll. Vi spelade spel, var ute i trädgården och lekte, åt glass och badade.


Tjejerna var ensamma i poolerna på Alidebergsbadet....

Nu har bästa kompisen åkt hem och lilla ♥ har åkt till Spanien för att umgås med mormor och morfar ett tag. Det är tyst i huset och det känns lite knepigt. Men lilla ♥ har det bra och snart är är hon hemma igen och luften fylls med skratt, prat och musik.

Nu får stora ♥ och jag lite vuxentid och kan pyssla med ditten och datten. Vi har en detta-måste-göras-snart-lista och förhoppningsvis kan vi stryka det mesta innan sommaren är slut.



Men först; semester! Och ja, jag tar oxå semester, trots att jag fortfarande är sjukskriven. Semester från alla träningsprogram och scheman och övningar mm. Nu tänker jag bara vara ett tag, innan jag startar upp med nya krafter igen.

Ha det fint, hörrni! Jag återkommer när lusten faller på..!

Kram