Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

11 februari 2017

Den som väntar på något gott...

... väntar alldeles för länge, säger en del. Jag tror att stora hjärtat är benägen att hålla med. Han har, sedan vi köpte vårt hus, velat bygga ett whiskeyrum i källaren, men det har kommit andra projekt i vägen. Andra projekt, som jag tycker, är mycket viktigare. Att byta ett läckande tak och att byta ut ett 60-talskök som knappt höll ihop, tänker jag främst på då...

Men... Nu är det äntligen whiskeyrummet på gång att bli verklighet! Tapeter är uppsatta, golvet är lagt, takbjälkar och hyllor är på plats och i skrivande stund, sätts även listerna fast. Galler till fönster och dörr är beställt, och så snart det är på plats, så kan det städas ur och flyttas in.

Risken med det här rummet, som jag ser det, är att jag fortsättningsvis inte kommer se stora hjärtat så mycket. Han kommer säkert dra sig tillbaks i sin "mancave" lite då och då... Fast å andra sidan så vet jag var jag ska leta...

Trevlig helg på er!

Kram



7 februari 2017

Glitter och skönsång

I helgen som gick var det dags för Melodifestivalen att äntra scenen i Scandinavium. Som en kär tradition, så var även vi där.

Förväntansfulla letade vi upp våra platser. Med platser på kortsidan och inte så himla högt upp, så såg vi ganska bra. 

Inga speciella favoriter innan showen, men efteråt var vi alla nöjda med resultatet som blev. Nano var grymt bra och en självklar vinnare. Sedan gick åsikterna lite isär; någon ville att Boris skulle gått direkt till final och någon ville att Ace skulle göra det. För den tredje spelade det ingen roll...

En kul kväll, som vi gärna gör om ett annat år igen!

Kram


Brunch och shopping

Jag har bara varit på en brunch tidigare, men det här var något alldeles extra!

Lilla hjärtat och jag åkte till Göteborg för en tjejdag och dagen startade på Ritz. Den gamla anrika restaurangen med välvda tak, kristallkronor och många bord med olika rätter. Allt från pannkakor, sill, skinka, bröd till en hel vegetarisk buffé och ett bord med lite smått och gott.

Vi åt gott och satt och småpratade länge om livet i stort, innan vi kastade oss ut i vimlet. 

Gina Tricot, HM, BikBok, Kicks och en massa andra butiker fick besök av oss. Skor och jeans provades, smink köptes och en liten fika åts upp.

Vi hade en supertrevlig dag tillsammans och väl hemma framåt seneftermiddagen, sjönk vi ihop i varsin hög och bara pustade.

Kul, men tröttsamt med shopping.

Kram