Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

19 maj 2015

Raggsockar och bubbelvin

I helgen har mina ♥♥ och jag varit i Varberg och njutit av miljön där nere. Vi åkte ner redan i onsdags eftermiddag och kom inte hem innan i söndags. Så skönt det har varit! Vädret har verkligen varit växlande, men vad gör det..?!

I torsdags åkte vi först på utförsäljning av märkesskor och där fyndade både stora ♥ och jag. När vi sedan körde vidare, landade vi på Strömma Farmlodge. Oj, vilket mysigt ställe! Vi handlade lite i deras butik (raggsockar och en fjäderpenna) och sedan fikade vi hembakta godsaker ute i gröngräset.

























På kvällen blev det sedan grillat och så klart Let's Dance. Anton är den stora favoriten och vi hoppas naturligtvis att han går och tar hem det hela (igen!).

På fredagen var stora ♥ på jobb, så då hade vi en tjejdag. Vi åkte in till stan och strosade lite i affärer och sedan köpte vi varsin glass som vi åt i solskenet på torget. Lite senare på eftermiddagen åkte vi och hämtade ut en picknickkorg på Tovedals. Vi fick ett presentkort av A & M, när vi firade 100 år i augusti, och nu var det då dags att lösa in den.

























En rejäl picknickkorg var det! Oj, så mycket mat... Och så gott det var! Vi tog med oss picknickkorgen, filtar och bubbelvin och sedan cyklade vi ner till stranden. Vi lyckades hitta en finfin plats mellan sanddynorna och där dukade vi upp den ena godsaken efter den andra. Vilken härligt god present!! Och vilken härligt perfekt dag, vi valde att lösa in den på!! Tack A & M!!



















Solen sken på oss där vi satt och då kändes livet helt komplett. ♥

På lördagkvällen började det regna och storma rejält. Ibland kom det kastvindar och tog tag i stugan så den gungade till ett par gånger. Lite läskigt, faktiskt... Men den är ju rejält byggd, så vi kunde ju känna oss trygga under natten.

På morgonen efter såg vi hur havet piskade upp höga vågor och hur träden svajade av vinden. Vi tog kameran med oss ner till stranden och där fick man nästan hålla i sig. Friska vindar var det verkligen..! Surfarna njöt och det var många som gav sig ut på vågorna.


















Helgen gick fort, men vi har många minnen med oss hem. En helg att spara och plocka fram när det blir mörkt och trist framigenom.

Kram ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar