Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

3 augusti 2012

En vecka i solen

Åh, vilken härlig vecka vi har haft! Vi har tillbringat den i Spanien i solen och värmen. Temperaturen har legat runt stadiga 31 grader på dagen och runt 28 grader på natten. Helt okej, va?! Inga frysrys här inte! Vi har badat i havet och i poolen och vi har varit på shoppingturer och små utflykter. Supermysigt att vara här och bara vara!















Veckan började bra med manikyr och pedikyr - Josanna, som tidigare jobbat med naglar, kom till oss och målade och pyntade våra naglar. Det blev urtjusigt! Anledningen var att vi skulle ha ett gardenparty senare på kvällen tillsammans med våra vänner Roger, Josanna och Ros-Marie.
















Vi har också åkt lite söderut för att bada i hälsosamma lerbad! Det var ju en upplevelse! Fullt med folk som gick omkring med lera på hela kroppen... Man plockade upp lera från botten av havet och kletade in sig med leran där man hade ont eller där man hade celluliter. Sedan lät man leran torka i solen och efter det sköljde man av sig allt. Det fanns oxå ett "dike" med så salt vatten att det låg fullt med saltkristaller vid vattenbrynet... Vi testade leran och visst var det skönt, men om det hjälper mot ett och annat vet jag inte. Leran stank men huden blev mjuk i allafall!

















Vi har spelat golf - allihop utom lilla hjärtat som hjälpte till att köra bilen och att ropa uppmuntrande ord till oss när det gick bra! Vi spelade på Villa Martin - en personlig favorit. Det är en bred och fin bana som följer naturen. Inget konstgjort alls. Det är en fröjd att spela här nere. Dyrt, men väldigt härligt! Jag bryr mig inte om hur det går, poängmässigt, utan jag njuter bara av omgivningarna och värmen.















Vi har legat på stranden och silat sanden mellan tårna och vi har hoppat i vågorna i det varma sköna medelhavet. Vi har flanerat inne i Torrevieja, på strandpromenaden och tittat på folk och marknadsstånd. Vi har ätit glass och churros och druckit kalla svalkande drycker.

Vi åkte till Elche en dag för att spana in El Corte Ingles! En affär som har ALLT! Den är i flera våningar och varje våning är hur stor som helst..! Vi fick shoppat en del; stora hjärtat köpte en supersnygg skjorta, lilla hjärtat köpte en häst (så klart!) och en väckarklocka med "Monsters High" och jag köpte mig en kjol, som jag är jättenöjd med!
















Vi är supernöjda med veckan i solen och ser fram emot lika fint väder fortsättningsvis!

Kramen till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar