Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

19 maj 2013

Ecuadorträff

Förra helgen var det så äntligen dags för årets Ecuadorträff!

Det är Ecuadorfamiljernas förening som ordnar en träff för sina medlemmar en gång om året och dessa brukar vara välbesökta av både barn, ungdomar och gamlingar. Så även i år! Vi var lite drygt 50 medlemmar som kom till träffen, som denna gång gick av stapeln på Tvetagården i Södertälje. Vi har aldrig tidigare varit med där, av olika anledningar, men i år passade det perfekt - både tidsmässigt och läget.


















Och vilken helg det var! Det var så himla trevligt och mysigt och roligt - från fredag till söndag. Barnen lekte och vi vuxna pratade och umgicks. Några var och red, några spelade paintball och några spelade kubb. Vi serverades supergod mat på fredagkvällen och på lördagskvällen lagade vi maten själva. Då blev det en ecuadoriansk buffé. Oj, oj, så mycket god mat! Vi fick dessutom njuta av Mateos underbara gitarrspel och fantastiska ecuadorianska sånger, som rörde många till tårar.

 

På söndagen, innan vi körde hemåt, passade vi på att besöka Tom Tits Experiment. Ett superroligt ställe med massor av experiment och roliga grejer. Har ni inte varit där och om ni har vägarna förbi; ÅK DIT!! Det är ett hus med fem våningar och en stor trädgård och i hela huset och i hela trädgården får man testa och experimentera och det är fantastiskt roligt! Tänk; ett helt hus med bara roligheter!


















Nöjda och glada kunde vi bara summera helgen; årets hittills roligaste!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar