Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

28 juli 2014

Vilka ljuvliga dagar!

Vilka ljuvliga dagar vi har! Solen skiner och skiner och skiner och det är så skönt med värme. Lite mycket kan vissa tycka, men nu har vi ju fått vädret vi längtade så mycket efter i vintras! Anpassa aktiviteterna och farten efter vädret så går det bra.

Vi har haft lilla ♥ bästa kompis från Stockholm här i några dagar. Det är så roligt när hon är här - tjejerna leker och pratar och tisslar och tasslar och de njuter verkligen av varandras sällskap. Fantastiskt att de har fått möjligheten att behålla och underhålla sin livslånga vänskap.

Vi har badat och njutit av dagarna vid Ballasjön, Alidebergsbadet, i hav och pool i Varberg. Vi har fiskat krabbor, ätit glass, fikat, grillat och lekt. Precis som sommarlovsdagarna ska vara, tycker jag.

Vi har även bytt fasad på ena gaveln, målat den och målat väggen, fönster och annan panel. Grunden är förberedd för målning och hej och hå vad det går undan..! Om vädret fortsätter vara på vår sida, så ska vi hinna bli klara denna veckan, hoppas vi...

Nu går vi in i sista delen av semestern. En hektisk vecka har vi framför oss, med förberedelser inför helgens happening. En kul tillställning väntar och det ska bli jätteroligt!

Nu dags för frukost innan vi sätter igång med dagens arbete.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar