Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

9 augusti 2014

50 + 50 = 100

De sista två veckorna har verkligen flugit iväg. Vi har haft fullt upp de sista dagarna på semestern.

En av dagarna åkte vi till Bordershop för att bunkra upp inför vårt stora kalas. Oj, oj, oj... Vilket ställe!! Jag har aldrig varit där innan så det var verkligen en ny upplevelse. En våning för varje sort; en våning med bara vin, en våning med bara sprit, en våning med bara öl och en våning med bara godis... Phu! Extremt varmt var det, trångt var det och svetten bokstavligen rann utmed ryggen. Jag blev påkörd ett antal gånger av en gubbe där bakom, och han verkade inte förstå att det inte gick fortare för att han körde på mig... Grr...

























Ja, vi fick i alla fall handlat det vi skulle och när vi packat bilen full, körde vi hemåt igen.

Förra helgen var det så dags för den stora festen... Eftersom vi båda fyller 50 i år, så hade vi slagit ihop våra födelsedagsfiranden och det blev därmed ett 100-årskalas. Vi hade hyrt Scoutgården i Bollebygd och där lyckades vi få in alla gästerna. Solsken och varmt som bara den. Vi kunde inte fått bättre väder!



















50 gäster och ett antal bus och spex och sånger och rim senare, så klappade vi ihop lokalen och avslutade festen strax före 04:00. Ett jätteskoj kalas med superfina och perfekta presenter! Ett kalas som definitivt kommer vara ett minne för livet.

I veckan som gått har jag jobbat och det har faktiskt känts helt okej. Vi har haft fullt upp med lönerna och i veckan som kommer blir det en massa anställningstester. Skoj!!

Nu har regngudarna parkerat över Bollebygd och regnet öser ner. Lite mysigt, faktiskt, för nu kan vi ju tända värmeljusen lite tidigare på kvällen...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar