Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

26 juni 2011

Midsommarhelgen

Nu kan man väl säga att midsommarhelgen är över för detta året. Om jag summerar helgen med ett ord så blir det: toppen!

Midsommarafton tillbringade vi hos familjen Grundel/Eriksson i Espevik. Vi åt, drack, kämpade i en familjefejd, grillade och snackade dagen/kvällen lång. Ytterligare två och ett halvt par var med och vi hade en väldigt trevlig midsommarafton tillsammans. Det kunde slutat i katastrof, men som väl var gick det bra... Ett sånghäfte fattade eld och det ramlade ner aska och glöd på duken, en kille tog häftet och skulle springa ut med det, men glasdörren han skulle passera var stängd så han sprang rakt in i den... Glaset höll och till slut kom han ut med det brinnande pappret... Usch, vad det är lätt hänt..! Tänk om...

Midsommardagen firade vi tillsammans med familjen Krok strax utanför Bollebygd. Där hade mååånga kompisar samlats och vi spelade volleyboll, kräftfotboll och grillade tillsammans. Det blev en jättelyckad eftermiddag/kväll, säkert tack vare trevligt sällskap och härligt väder!

Sent blev det, både midsommarafton och midsommardagen, så idag sov vi ända till klockan slog halv 11... Helt otroligt - jag vet inte när det hände sist... Till och med lilla ♥ sov ända till då..!

Nu har jag tvättat lite, målat grått runt ytterdörren och snart är det dax att betala lite räkningar. Det känns som om det bara var två veckor sedan sist - usch vad tiden går fort!

Hoppas ni har haft en fin helg tillsammans med era nära och kära!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar