Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

11 juni 2011

Semester!!

Äntligen är semestern här!! Som jag har längtat efter att få vara helledig och att få ladda batterierna ordentligt! Nu har jag sju veckors ledigt framför mig..! Underbart! Sju veckor låter ju jättelänge, men de veckorna lär väl gå fort... Vi ska till Gotland och Varberg och så får vi besök av lilla ♥ två kompisar från Ecuador, som oxå blivit adopterade till Sverige! Det ska bli superroligt och lilla ♥ längtar otroligt mycket efter dem båda två! Det ena barnet har hon ju träffat några gånger sedan de kom till Sverige, men det andra barnet har hon inte sett på två år... Ska bli roligt att se "återföreningen" mellan dessa barn som var som syskon på barnhemmet!

Igår firade vi skolavslutningen. Lilla ♥ slutade 1:a klass... Helt otroligt så fort tiden går... Liten blir stor - antingen man vill eller inte! Avslutningen var i Bollebygds kyrka och det var ju fint. Fast jag saknade björkriset inne i/utanför kyrkan... Men barnen sjöng och det lät helt fantastiskt med den akustiken som är inne i kyrkan. Efter avslutningen åkte vi till glasscaféet och åt glass! Mums! På kvällen grillade vi med våra respektive föräldrar och hade en mycket trevlig kväll!

Idag har vi varit på ridskolan och det var oxå en speciell dag; lilla ♥ galopperade för första gången... Eller första och första... Hon har galopperat innan två gånger, men denna gången var det under kontrollerade former... Hon var jättestolt och glad när hon insåg hur skönt det är att galoppera!

Ta hand om varandra!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar