Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

10 februari 2013

Trevligt och gott!

Igår hade vi några kompisar på besök. Vi hade fixat och förberett en meny som kändes lite spännande och ny och rolig att testa. Ofta kör man fast i gamla hjulspår och det är svårt att hitta något nytt. Men stora ♥ hade letat runt bland alla kokböcker och tillslut hittat lite spännande alternativ till det vanliga.

Kvällen började med att grabbarna satte sig i bastun med några pilsner. Jag fixade och donade det sista till grabbarnas respektive kom och sedan var kvällen igång. Det är två mycket trevliga och roliga par som var här, så kvällen kändes inte alls lång... Vi satt vid bordet hela kvällen och pratade, åt och drack och samtalsämnena varierade mellan Facebook, sprittillstånd, sjukdomar, kläder och bilar. Inga tysta stunder här inte..! Mycket trevligt!

Menyn, då..? Ja, till förrätt bjöd vi på lite plock; mozarellakulor inlindade i lufttorkad skinka, skinkrullar med rostad paprika, philadelphiaost och basilika samt tandpetare med små gula och röda tomater, basilika och fetaost. Riktigt gott, blev det!


















Till varmrätt serverade vi tjälknöl, rotfruktsgratäng och rödvinssås. Och till dessert blev det Tobleronepannacotta. En god middag med variation!


















Idag blir det rester, men först ska jag iväg på meditation!
Lugnt och skönt!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar