Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

12 februari 2015

Italien, Mello och annat viktigt

Förra helgen var det fullbokat igen... Det är inte bra, alltså... Visst; det är jätteskoj att vara ute på roliga saker, men det straffar sig i efterhand...

I fredags var vi på Smakresan på Åhaga i Borås. Temat för kvällen var Italien. Vi fick prova en hel massa sorters mat och minst lika mycket olika viner. Jag smuttade bara på varje sort vin, men det var en hel del godsaker där. Maten var suveränt god! Det var en julklapp från mina föräldrar, till stora ♥ och mig och det här hade vi alla sett väldigt mycket fram emot. En jättetrevlig kväll på alla sätt och vis!

























Dagen efter åkte hela familjen (stora och lilla ♥ och jag själv) till Göteborg för att kolla in Melodifestivalen på Scandinavium. Det var så häftigt och fartfyllt och roligt på alla sätt och vis. Lilla ♥ köpte sig en Mellohatt med blinkande lampor i och vi njöt verkligen av kvällen där uppe på läktaren. Mycket bra musik och en av de som gick vidare direkt till final, hade vi som favorit. Nu på lördag får vi bänka oss framför TV:n och kolla in Mello från Malmö. Då har vi en annan favorit med och det ger sig hur det går för honom.















Som sagt; det straffade sig att vara ute på roligheter två dagar i följd... Jag blev liggande - HELT utmattad och urlakad - i två dagar efteråt. Jag orkade verkligen INGENTING! Jättetrist, men det är ju så det är nu... Hoppas det går över snart, för det här är verkligen inte jag..!

Angående köket, så händer det grejer! Taket är glesat och plaströr med kablar och tråd är draget. Idag satte de skivorna i taket och nu ikväll har stora ♥ och jag satt upp fondväggen. Spännande när man nu kan se varje dag att det händer något. I morgon och i helgen ska golvet läggas och på måndag kommer köket..!!

Gamla fondväggen, gamla köket, hörselkåpor och en himla massa slangar och tråd...
























Enda nackdelen är att det är sån kaos här hemma. Grejer överallt och så detta eviga ljud... Det hamras och bankas och borras och spikas och jag vet inte allt... Ljud HELA tiden! Ibland tar jag på hörselkåporna och lägger mig på soffan... Idag fick jag tipset att gå upp till biblioteket och sätta mig, om det blir FÖR mycket ljud.
Det var en bra idé, tycker jag!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar