Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

10 december 2015

Gröna vägen, vecka 10

Den här veckan kan uttryckas i ett ord: KREATIVITET...

Vi har pysslat massor och vi har varit ute och gått en lång runda runt Ramsulan. Ja, det var ju faktiskt strålande sol en av dagarna och då passade vi på att ge oss ut. Backe upp och backe ner - flåset ekade mellan trädstammarna samtidigt som träden försökte överrösta oss med sitt sus. Kondisen är ju helt klart inte vad den har varit... Tyvärr..! Men kanske kan jag komma igång med promenerandet snart igen. Hoppas det! Promenaden var iaf skön och välbehövlig!

För övrigt har vi pysslat massor. Vi har gjort mossbollar, planterat några julgrupper och en amaryllis, vi har gjort en mossgran, en grantomte, packat in några hyacinter i vaxat papper och några i mossa. Vi har gjort varsin lingonkrans, som nu hänger så fint uppe vid olika ställen på Ramsulan. Vi har gjort olika bordsdekorationer och några störar, som även de ska stå uppe vid Ramsulan. Vi har hämtat granar i olika storlekar och klafsat runt i vattnet i dikena.

Vi har haft meditation och avslappningar - underbart!!

En härlig och inspirerande vecka - jag har varit grymt trött, men samtidigt har det varit så roligt. Nu är det inte många veckor kvar... Sedan väntar verkligheten...

Veckans uppmaning: Gör vad du behöver NU.
Ibland försöker man leva som "man alltid har gjort". Det är inte bra - ibland behöver man göra mer och ibland behöver man "bara vara". Känn efter vad du behöver NU och lev efter det.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar