Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

18 maj 2012

Några dagar vid kusten

Åh, så skönt det är att vara ledig... Vi är lediga två extra dagar och naturligtvis har vi valt att tillbringa dessa vid havet. Vad är ljuvligare än några soliga dagar i Varberg..?! Ja, nu var det ju inte så där himla soligt när vi kom ner i onsdags och inte igår heller för den delen..! Det ösregnade och stormade för fullt! I morse var det fortfarande molnigt och inte mer än 8 grader... Men skam den som ger sig och åker hem; nu skiner solen och folk har lättat på klädseln och istället för mössa, vantar och tjocka jackor har shorts, linnen och kepsar letats fram och åkt på! Superhärligt! Kanske kan det bli en lunch ute på terassen med utsikt över havet..! Inte helt fel!















Igår när det ösregnade så passade vi på att åka till Freeport för att shoppa loss. Stora ♥ har ju börjat spela golf så han behövde komplettera sin garderob lite och jag hade fått nys om en Odd Molly-affär i krokarna. Vi fyndade en hel del och hade ett antal kassar med oss ut till bilen när det var dags att åka hemåt igen. På kvällen kom fina Mona och hennes familj och hälsade på oss i stugan. Det blev lite grillat, vin och snack i några timmar. Mysigt..!!

Idag cyklade vi strandpromenaden in till stan och på vägen in blev det ett antal strandhugg. Havet är så jättemäktigt när det stormar/har stormat! Höga vågor som skvätter långt upp på land och fiskmåsar som kretsar över vattnet. Det där är något som jag faktiskt saknar... Ett stormande hav och skrikande fiskmåsar... Jag vaknade härom morgonen och hörde måsarna skrika här utanför och det kändes riktigt bra. I Bollebygd har vi bara kajor som skriker och det är inte lika mysigt att vakna till klockan halv fyra på morgonen...















I stan gick vi en runda och sedan avslutade vi med varsin glass nere vid Kulingen innan vi cyklade hemåt igen. En härlig dag! Om en stund kommer svärföräldrarna ner och då ska vi grilla lite. Vi har inte riktigt bestämt än om vi ska åka hem i morgon eller på söndag - vi får se... Väggen som ska målas där hemma, står väl kvar och blir det inte gjort denna helgen så blir det väl nästa helg eller nåt. Nu ska vi i allafall njuta av solen!

Nu serverar stora ♥ ett glas rosé och med det i handen tänker jag lägga mig i solstolen en stund!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar