Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

27 juni 2012

En midsommarnatts dröm

Oj, så fort dagarna går... Man hänger inte riktigt med...

Midsommar tillbringade vi med ett gäng goa människor strax utanför Varberg. Det ösregnade, men humöret var ändå på topp! Vi välkomnades med ett välsmakande rosa bubbel och lite goda tunnbrödsrullar. Det fixades till en fem-kamp där tävlingsinstinkten var hög! Vi sköt med luftgevär, kastade pil, kastade boll, sparkade boll och puttade en golfboll i hål. Ja, några av oss gjorde det i allafall... Puttade i hålet alltså... Det är ju stört omöjligt att få i den lilla, lilla bollen i det stora, stora hålet när det står en massa folk runt och kollar! Jag var såååå nära varje gång, men lyckades inte. Och nära räknas ju inte, som bekant..! Bättre gick det för stora ♥ - han lyckades få i flera bollar! Duktiga han!

På midsommaraftonens kväll gjorde ösregnet ett uppehåll, så då gick vi ut en sväng. Vi tog oss ner till klipporna vid havet, där M & S gifte sig för nio år sedan. De yngre killarna vågade sig ner i havet för ett dopp, men vi andra stod kvar på land och njöt av solnedgången.

Stora ♥ och jag nere vid klipporna - foto taget av MG.

Vi gick en runda och sedan landade vi hemma hos M & S igen för lite fika. Det var en supermysig kväll och man somnade gott där ute i friggeboden framåt nattkvisten.

Midsommardagskvällen tillbringade vi här hemma, med att fixa och dona lite. Vi satte bland annat upp inglasningen ute på terassen! Det är nu stängt till 2/3 och det blev jättefint! Nu kan vi sitta där ute även om det regnar och blåser... Vi har laddat upp med många filtar så att man inte fryser om vinden tar sig in. Härligt och underbart att ligga där ute i soffan - oavsett väder - och bara njuta! Där kan man verkligen njuta av nuet... Där är det så lugnt och skönt...



På tal om att ha det lugnt och skönt; igår hade vi Qigong på jobbet... H som håller i det, är verkligen den perfekta ledaren. Lugn och harmonisk röst som är väldigt behaglig att lyssna till. I salen där vi är, är det helt tyst... Som bakgrundsljud hade vi amazonasljud... Fåglar, syrsor mm... Rofyllt..! Man blir så behagligt avslappnad och öronen får verkligen vila där... Så skönt...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar