Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

1 juli 2012

Social helg

Vilken rolig helg vi har haft!

I fredags var vi hemma hos J & D i Sparsör på en liten grillkväll. De hade fixat en massa mat och goda tillbehör och sällskapet var verkligen mysigt och trevligt! Utanför deras fina hus, vräkte regnet ner och det åskade lite då och då, men vi satt inomhus så det var riktigt mysigt!

Sent hem, upp tidigt och sedan var det dax för nästa mysiga och trevliga sociala begivenhet!

M & S anlände till oss strax efter frukost i lördags. Stora ♥ och S åkte till Hulta för att spela golf (där för övrigt stora ♥ lyckades klå S med ett poäng! Han var mäkta stolt kan jag avslöja, då S är en låghandicapare..!) Under tiden killarna var på golfbanan drog M, lilla ♥ och jag ut på en shoppingturné i krokarna. Fröken Emma & Lilla jag fick besök, liksom Bodils, Trendmakeriet, Nedergården och Stjernboden. Vi fick fyndat, alla tre, och nöjda med våra inköp åkte vi och mötte upp killarna för att äta lunch tillsammans på Hulta golfklubb.

Precis när vi kommit hem, plingade B-M och U på dörren - timing!
Vi satt sedan länge ute på terassen och njöt av det härliga vädret, drack kallt rosé (med eller utan bubbel), åt snacks och pratade (högt och lågt). Tiden går så fort när man sitter så där..!

Lite senare grillade vi och åt ute på terassen. Det var verkligen en trevlig och mysig kväll i goda vänners lag!

Idag, söndag, är det grått och regnigt. Lilla ♥ har dragit hem till en kompis för att leka, vi har röjt och fixat efter igår och jag har varit och vattnat och tagit in post åt några semesterfirare. Nu tror jag minsann att det får bli soffhäng i några timmar innan det är dags att hämta hem den "lilla".

Kram

En himla mumsig ljummen potatissallad från i helgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar