Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

23 juli 2012

Sommar, sommar och sol...

Äntligen semester! Det är ljuvligt att veta att vi nu är lediga! Igår, söndag, var det extra skönt att veta att vi inte behövde sätta klockan för att gå upp idag på morgonen. Vi har tillbringat några sköna dagar vid kusten - det har varit soligt men ganska blåsigt. Bra för surfarna och måsarna!


Igår åkte vi till Långås marknad. Där var det mycket folk och många knallar. Man kunde köpa allt möjligt tänkbart. Allt från godisstänger till skor och kläder. Lilla ♥ gjorde en "garnfläta" i håret och jag köpte glasmarkörer. På väg hem från marknaden stannade vi till i Tvååker och TIF´s loppis. De hade egentligen stängt, men vi fick smita in ändå. Jag hittade ett superfint glasfat som jag köpte.

Ja, godiset ingick ju naturligtvis inte..!
Det är rätt skoj att gå på loppis egentligen! Mycket skräp; ja, men man kan faktiskt fynda ordentligt. Vi ska göra lite betongpyssel framåt sensommaren/hösten, och då är det bra att gå på loppis och köpa på sig lite gamla korgar och formar som man sedan kan gjuta i.

Idag har lilla ♥ en kompis här och jag har fått lagat lite kläder som legat ett tag. Byxknän med hål på, vantar med hål på fingertopparna, strumpor med hål mm. Av någon anledning så går kläderna fort sönder på den lilla... Och inte bara det; hon växer så det knakar! Byxorna blir fort för korta, tröjärmarna kryper uppåt mot armvecket och jackorna börjar bli tajta. Suck! Måste de växa så fort?! Nu blir det till att köpa nya kläder igen... Tur att vi har en annan liten prinsessa som kan "ärva" lilla ♥'s kläder när hon växer ur dem!

Snart kommer bonusdottern och då ska vi äta lunch. I eftermiddag blir det Tre Toppar och varsin mumsig glass! Ja, just det; vi har slutat med Detoxkuren nu. Sex dagar räckte - så nu har vi trappat upp och äter som vanligt igen. Fast lite mindre av det söta bara...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar