Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

9 mars 2014

Våren är ett Faktum

Så verkar då även vi ha fått vår beskärda del av våren! Äntligen!! Igår såg jag på Facebook och Instagram hur kompisar la ut foton efter foton på krokus, snödroppar och andra vårtecken. Jag gick en runda i trädgården för att se om inte vi också hade fått några välkomna gäster i gräsmattan. Jo men visst hade vi det! Åh, vilket efterlängtat vårtecken!!

Hej våren!! Välkommen!




















Dagen igår ägnades åt läxläsning, mamma-dotter-tid och Melodifestivalen. Stora ♥ var på herrmiddag, så då kunde vi tjejer häva oss i soffan och njuta av god mat och mello på hög nivå. Jag hade två favoriter, och båda dessa placerade sig i topp, men tyvärr vann fel favorit... Jag tror faktiskt att Ace skulle haft större chans i ESC än vad Sanna har. Men, men... Vi får väl se hur det går! Sanna verkar ju vara en go och glad tjej med stor utstrålning och låten var ju rätt så bra. Lycka till Sanna!!

I veckan som gick mötte jag en kille utanför ICA City i Borås, som stod och sålde Faktum. Ihop med tidningen följde det med en CD-skiva, där några av Götalands artister tolkar låtar som Faktumförsäljarna har valt ut. Artisternas tolkningar är ett bidrag i kampen mot hemlöshet och utanförskap...

























På skivan kan man höra bl.a. Timo Räisänen, Måns Zelmerlöv, Daniel Lemma och Peter Le Marc. Vi spelade den i helgen och den är riktigt bra. Får du tillfälle, så köp den!! CD-skiva och tidningen Faktum kostar tillsammans 150:-. En billig peng, när man vet vart pengarna går!

Nu blir det frukost och sedan läxor och förhoppningsvis en promenad i det fina vädret!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar