Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

19 januari 2016

Vinter på riktigt

I morse när jag vaknade så var världen där utanför helt vit. Alldeles fluffig och alldeles tyst. Snö, snö och snö... Överallt helt vitt... Grannen var ute och skottade sin garageinfart, men annars var det alldeles stilla.

Efter frukosten smög jag ut och började skotta. Stora ♥ var ute och plogade vägarna i samhället, så därför tänkte jag att jag oxå kunde göra en liten insats. Först gången ut till vägen, sedan ut till brevlådorna och utmed häcken ner till vår garagenedfart, men där tog orken slut. Det hade kommit nästan 30 cm snö under natten och även om snön inte var speciellt tung, så kändes det ändå i ryggen.

Många bussar, tåg, spårvagnar och flyg var inställda idag och några skolor stängde till och med. Vår skola var öppen för de som kunde ta sig dit. Skolskjutsarna var dock inställda, så de barnen fick en dag extra ledigt.

När lilla ♥ skulle till skolan, så räckte snön upp till stövelskaften på henne och hon tog väldigt lustiga steg på vägen. Förhoppningsvis är det färdigplogat på hennes väg hem i eftermiddag.

Fast det är lite som julen... Underbart när det kommer men nästan ännu bättre när det försvinner...

Kram på er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar