Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

19 november 2012

Pyssel, glögg och myspys

I lördags var jag på tjejträff med "flickorna från Varberg". Vi träffades hemma hos BM, där hon hade förberett med varm glögg och pepparkakor ute i deras lillstuga. Där hade hon även tänt en brasa i öppna spisen, så det var varmt och skönt. När vi hade pratat av oss lite, så bjöd hon in oss i huset där vi blev serverade soppa och gott bröd. Efter lunchen fick vi gå ut och leta naturmateriel till våra skapelser vi skulle tillverka. Vi plockade mossa, granris, enris, kottar, järnek och en massa annat som vi kunde hitta där utanför. Sedan satte vi igång och skapa och pyssla allt möjligt! Det blev utesaker, innesaker, väggsaker, trappsaker och jag vet inte allt.















Efter allt skapandet samlades vi ute i lillstugan igen, där vi fikade BM's goda kaka samt lite kaffe och te. När vi hade skrapat faten - tja... så där väldigt skrapat blev det väl inte, för vi var rätt så mätta efter den goda soppan vi hade fått - så var det dags för julklappsleken! Alla hade med sig varsin julklapp och dessa la vi i en stor hög på bordet. Vi slog med tärningarna för att få paketen. När paketen var slut, öppnade vi dem och sedan var det en runda till med tärningarna. Det var ett roffande och slitande bland de olika sakerna! När tiden var ute fördelades några och sedan satt alla, glada och nöjda, med varsitt paket.

Mitt ♥ som jag tillverkade!















Det var en helt perfekt dag tillsammans med tjejgänget! Trevlig umgänge, god mat och lite pyssel! Bättre kan man knappast ha det, en lördag i mitten av november...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar