Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

17 februari 2014

Alla ♥ dag

I fredags var det Alla ♥ dag! Ja, om någon nu skulle ha råkat missa det... Det är ju verkligen ett kommersiellt jippo. Att hålla på och köpa en massa grejer till varann - nallar, choklad, blommor etc. Ja, det är självklart att det är mysigt att få någon liten grej eller blommor eller så, det ska jag inte sticka under stol med. Och visst är det mysigt att få ge bort något också, men det blir bara svårare och svårare att hitta något bra. Vi köper ju det vi vill ha, och vi kan ge saker till varandra ändå - oavsett dag.

I alla fall, i fredags så hade stora ♥ flaggat för att han skulle hitta på något med lilla ♥ och mig. Vi skulle vara klara strax efter 17. Därefter tog vi tåget in till Borås och där bjöd stora ♥ oss på restaurang! Verkligen supermysigt! Jag ska tillägga att vi verkligen inte springer ner restaurangerna, så när det väl händer att vi går ut och äter, så känns det lite speciellt...

Vi inledde med en god drink
























Stora ♥ hade valt Babbels i Borås och där beställde vi in tapas. Oj, oj, oj! Så mycket god mat! Vi beställde in kycklingspett med het chilisås, honungsgratinerad getost på bröd med sticklöksyoghurt och pinjenötter, baconlindade dadlar med getostkräm, rostat tortillabröd med serranoskinka och buffelmozzarella, barbequekryddade revben, potatisgratäng och klyftpotatis, vitlöksbröd med aioli samt en korg nachos med vitlöksdip och salsa.

























Vi satt där länge och väl och åt och njöt av maten och detta kan verkligen rekommenderas! Vilken god mat! Och vilken mysig restaurang!

Nöjda och glada åkte vi hemåt framåt kvällen. Magen hade fått sitt och lite till, så det var knappt att jag var hungrig när det var dags att äta frukost dagen efter... Men det var det värt..!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar