Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

28 september 2014

Djuriskt

I går var vi på en liten utflykt tillsammans med en av våra grannfamiljer. Stora ♥ hade fått tag på entrébiljetter till Elfsborgsdagen på Borås Djurpark och det ville vi ju inte missa.

Sagt och gjort; vi åkte in till Borås tidigt och när vi kom fram var det mycket bilar på parkeringen. Vi gick mot trottoaren och då såg vi kön... KÖN!! Den var säkert flera hundra meter lång... Den ringlade sig fram och vi hamnade nästan utanför Borås Simarena... Hade det varit en vanlig dag, så hade vi vänt direkt, men nu tänkte vi ge det en chans. När de öppnade så rörde sig kön framåt hela tiden och efter cirka 15 minuter så var vi inne. I entrén stod Elfsborgsspelare och delade ut godis och inne i parken satt de lite varstans och skrev autografer till de som ville ha.

De som känner mig vet att jag är Blåvit och familjen vi hade med oss är också de Blåvita. Men... blir man bjuden så kan man ju inte tacka nej... Vi funderade på att göra en liten kupp där inne, men vi hade nog blivit avvisade vänligt men bestämt...

Ja ja, vi tillbringade några timmar i parken och det var riktigt trevligt! Fika hade vi med oss och vädret hade vi med oss... Det blåste kallt på sina ställen, men ibland var det riktigt varmt och skönt.

Vilka djur såg vi då..? Jo, de vanliga: elefanter, strutsar, giraffer, björnar, zebror, apor, hyena, sälar, älgar, lodjur, järv m.fl. Vi såg faktiskt alla djuren, utom vargarna... De hade nog krupit ihop under någon gran eller nåt...

En fin dag i gott sällskap! Trots att alla hade halsdukar och tröjor i fel färger...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar