Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

4 september 2014

Åh, vilken helg!

Vi som har adopterat barn från samma barnhem, träffas en helg varje år på något vandrarhem i Sverige. Där umgås vi med varandra - både vuxna och barn och det är sååå jättemysigt och trevligt och roligt!

I helgen träffades vi på Solvikens vandrarhem utanför Tranås. Alla familjer utom två kunde vara med och sammanlagt var vi, på årets träff, 23 personer. Det var så himla mysigt att träffa alla igen! En ny familj sedan sist, som jag inte träffat tidigare, kom med på denna träffen. Vi blir fler och fler för varje år, och det är fantastiskt att kunna ha kontakt med alla dessa underbara barn och deras föräldrar! Vi är så lyckligt lottade som kan träffas så här. En del av familjerna har vi kontakt med lite oftare och en del träffar vi bara en gång om året. Men det är lika kul, hur ofta vi än träffas!

Barnen är så härliga att se - de faller direkt in i leken och sina roller. De hittar varandra direkt och springer hit och dit och leker med alla och envar. Inga grupperingar och inget "du får inte vara med". Ingen är utanför och alla är lika mycket värda. Det är så härligt att se våra fina barn leka tillsammans..! Det är en sån glädje... Och ja, självklart har vi föräldrar också utbyte av att träffa varandra. Vi kan diskutera allt möjligt - och alla vet hur det är - vi har alla varit med om samma saker och man känner så väl igen sig. Vi har alla gjort samma resa. ♥

Längtar redan till nästa år...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar