Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

7 oktober 2012

Lena Ph's drömshow

Igår kväll var vi då äntligen på Rondo för att kolla in Lena Ph's drömshow!

Men vi börjar från början... Det började för cirka ett år sedan då några av tjejerna i Bollebygdsgänget bestämde oss för att vi skulle överraska våra män. Vi köpte biljetter till Rondo och Lena Ph och gav dem varsin i julklapp. Vad vi inte talade om, var att alla de andra oxå hade fått biljetter..! Vi har planerat och fixat under året som gått och det har varit nära många gånger att vi har försagt oss, må ni tro...! Vi är nog mest förundrade över att de inte har pratat med varandra... Att det inte har kommit fram... De HAR pratat med varandra, men mindes inte vilket datum de skulle gå, så det klickade inte riktigt.

Så igår, gjorde vi oss färdiga hemma i lugn och ro - lilla ♥ var hos mormor och morfar. Vi hade bestämt att vi skulle träffas allihop på La Familia innan bussen vi hyrt, skulle köra oss. Stora ♥ hade inga misstankar alls, utan han trodde att vi skulle åka tillsammans med hans kollega och dennes sambo. (För det hade han kommit på, att de oxå skulle dit..) När vi närmade oss La Familia så såg jag alla genom fönstren, men stora ♥ tittade åt ett helt annat håll och såg ingenting! Hans min när vi klev in genom dörrarna var oslagbar..! Där inne satt hela gänget (16 personer) och väntade!!















Sedan blev det en helt fantastiskt rolig kväll! Vi kom till Rondo, åt maten vi hade förbeställt och sedan började showen. En superhäftig entré med mångubbar och blinkande lampor och mitt i alltihop dök Lena upp mitt på scenen. Sedan levererade hon järnet hela showen igenom! Hon drog alla hitsen och det eskalerade verkligen. Och vilka dansare hon hade..!!! Oj, oj, oj...! Mot slutet hördes hur publiken fullkomligt skrek och sjöng med och alla verkade vara hur nöjda som helst!

Hemma i Bollebygd igen, valde några att gå på efterfest, och några valde att åka hem och sova. Hur som helst så blev det en väldigt lyckad kväll och det stora samtalsämnet var ju naturligtvis hur vi hade lyckats blåsa dem allihop...

"Kärleken är evig när vi är tillsammans..."

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar