Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

22 juni 2013

Midsommarafton

Årets ljusaste och längsta dag och årets kortaste natt har passerat ! Och det blev faktiskt en kort natt... Vi var nämligen på midsommarfest igår. Vi började dagen med lunch hemma hos M & S. En god lunch med sill, färskpotatis, lufttorkad skinka, tantröra, gubbröra, knäckebröd, bröd, gräddfil, gräslök mm. Till detta serverades öl, vin och snaps. En riktigt fin och god midsommarlunch - precis som man vill ha den!


















Efter lunch gick vi bort till en fotbollsplan, där det var dans kring midsommarstången, lottförsäljning, pilkastning och bollkastning. Lilla ♥ vann både en kylväska på en lott och en ficklampa på pilkastning. Vi andra kammade noll... Tillbaks hos M & S var det dags för lite lekar. Först gjorde vi luftgevärsskytte och sedan blev det vattensprutning i spann.

Senare på kvällen grillade vi och då hade även regnvädret passerat och solen sken så gott på oss där vi satt ute och åt. Några av de modigaste gick ner till vattnet och badade, medan badkrukorna stannade hemma och diskade och förberedde desserten; en jättegod marängtårta med vaniljkräm och jordgubbar!

Vi hade en supertrevlig midsommarafton tack vare alla inblandade! Trevligt sällskap, god mat, roliga lekar och allt annat som också spelade in! TACK alla som var med och gjorde det så bra som det var!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar