Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

29 juni 2013

Hästar och rosetter

I veckan som gick var lilla ♥ på ridläger. Fem dagar på dagtid. De har pysslat och grejat med hästarna, de har fått lära sig mer om hästarna och hur de fungerar, de har fått rida och träna på både dressyr och hoppning. Enligt lilla ♥ har det varit en toppenvecka!

Hon är så nöjd och extra nöjd är hon över "rosetterna" hon fick med sig hem. En vit och en gul! Den vita fick hon när hon landade på en femteplats i hopptävlingen och den gula fick hon när hon landade på en tredjeplats i dressyrtävlingen. Nu har hon totalt fyra rosetter! Idag ska vi be stora ♥ fixa en hållare till alla priserna, så hon kan ha dem hängande och så att alla kan se dem. Hon är jättestolt!

Hon hade två hästar att sköta om under veckan. Shira och Leo. Shira är lite större och Leo en liten shettis. Båda två är hennes favorithästar, så ni kan tro att hon var nöjd med att få ta hand om och rida båda två! När det var dags för hopptävlingen valde hon dock att rida med Leo - han är lite lugnare och mer lätthanterlig än Shira. Och det gick ju bra! Noll fel! En mycket stolt mamma och mycket stolta morföräldrar stod och tittade på när hon hoppade! Dressyren fick vi inte vara med på, och tur var väl det kanske... Tänk så nervöst för barnen...

Ja, nu är i alla fall ridningen över för den här terminen och sommarlovet är i full gång. Nu blir det inget mer fritids innan i augusti! Skönt! Stora ♥ och jag får jobba lite till innan vi får ledigt, men det är i alla fall nära nu... Och DET känns fint!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar