Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

26 februari 2011

Bubbel och champagne

Igår kväll var vi barnlediga och då passade vi på att mysa lite i vårt nya badkar! Det har stått där ett tag nu, men det har inte funnits något bra tillfälle att inviga det än. Inte förrän igår! Oj, oj, så lyxigt och skönt det kändes att krypa ner i det varma vattnet! På badkarskanten stod några ljusstakar samt varsitt glas med kall champagne och på stereon spelades "Absolute acoustic"... Riktigt stämningsfullt och romantiskt!! Men när vi skulle trycka igång bubblorna i karet så FUNKADE DET INTE!! Upp och kolla kontakten och ner i källaren och kolla propparna, men icke sa nicke...! Jaha... Det var det... Men vi hade i alla fall värme i vattnet och bubblor i glaset och det var ju mysigt!
















Efter det sköna badet åt vi fläskfilé med gorgonzola och drack lite vin. Vi satte oss i soffan för att kolla på Let's dance och vad händer..?! Vi somnar! Båda två slocknar som lamporna när strömmen går..! Vaknar till liv nån gång vid halv tolv och kan knappt öppna ögonen. Det var bara att masa sig upp till bingen och slockna för natten. Jaha, det var den barnlediga kvällen!

Nu ska jag beta av min arbetslista jag har gjort! Musiken är på och jag känner mig laddad att ta tag i lampor, garderobsdörrar, spegeldörrar, persiennkrokar, städning, tavlor, uppackning av lådor och säckar, sortering av papper, betalning av räkningar, kabeldragning, programinstallation på datorn, beställning av foton, backup på datorn, mail som måste skickas osv... Oj, så trött jag blev helt plötsligt... Får nog vila lite innan jag fortsätter med listan..!

Ta hand om varandra där ute och hoppas ni får en fin helg tillsammans med nära och kära!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar