Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

30 april 2011

Tjejkväll

Igår kväll var stora ♥ inne i Borås på en träff-inför-Istanbul-resan. Det är en leverantör som de har till sin byggfirma som varje år bjuder in till en resa till en storstad. I år åker de alltså till Istanbul. Eller bjuder och bjuder, förresten. De får faktiskt betala själva, men leverantören ordnar allt med resa, boende mm.

Men i allafall, så igår när han var iväg på den träffen så passade vi på att ha en liten tjejkväll här hemma. Vi hade bjudit in Anette och Sara och när de kom så startade vi grillen och hällde upp lite kallt vitt i varsitt glas. Barnen fick Cola - de är ju lite för unga för att dricka kallt vitt... :)

Vi åt och pratade och när maten var slut, kröp vi upp i soffan på terassen allihop - under varsin varm pläd. Där ute satt vi länge och pratade. Till slut blev det nästan mörkt och lite väl kallt, så då flyttade vi in i värmen, tände ljus och försökte få upp värmen igen.

Det var en jättetrevlig kväll som jag hoppas det blir många av i sommar. En träff i all enkelhet!

Idag är det valborgsmässoafton och vi går här och plockar lite. Det är så skönt att inte ha något bestämt, utan att bara kunna göra vad man känner för, när man känner för det. Om det fortfarande är fint väder ikväll, går vi nog ner och kollar in valborgsfirandet framåt kvällen. Man kanske kan värma sig lite vid brasan...

Ha en fin Valborg och ta hand om varandra!

Kram

En av våra Mårbackapelargoner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar