Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

17 augusti 2011

Värsta dagen...

Idag känns det inget vidare... Jag är yr och darrar i kroppen. Känner mig matt och nästan lite svimfärdig. När jag läser i boken från Xtravaganza så står det bland annat:

"Dag 3. Du har redan minskat i vikt. Dina glykogendepåer håller nu på att tömmas... Håll ut!! Detta är oftast det tuffaste dygnet...!"

Kände redan i morse när jag vaknade att det här kommer bli den värsta dagen. Är sugen HELA tiden på annan mat... Jag längtar efter korvmacka, yoghurt och flingor, juice, tacos, köttbullar och stuvade makaroner, grillat kött och en smaskig sallad, lasagne, varma mackor, pannkakor, bananasplit, rotfruktsgratäng, vin... Ja, listan blir längre och längre för varje timme...

Men jag måste tänka positivt och göra min målbild levande. Tänka på hur bra jag kommer må när jag har nått mitt mål... Och jag är ju faktiskt en bra bit på väg! Sedan i måndags har jag minskat totalt -1,8 kg..!! Sopporna är verkligen ingen hit, så jag måste försöka få till lite extra smaker; droppa i några droppar pepparmyntsolja i chokladen, peppar i kycklingsoppan osv.

Jag får tänka att när jag dricker mina soppor/shaker så är det egentligen kyckling jag äter... Och när jag dricker vatten så får jag tänka mig att det är ett glas vin istället...
Det kanske kan underlätta lite i allafall..!!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar