Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

14 april 2013

Brunch med bubblor

Idag gick vi upp "tidigt" för att kunna utnyttja dagen till fullo. Vi började röja lite ute på altanen - stora ♥ satte upp lite plåt runt vår inglasning och jag städade bort lite vissna blommor samt sopade upp lite "vinterskräp".

Vid lunchtid blev vi körda till Göteborg och Brasseri P för att inta en brunch med bubblor. (Vi fick en smartbox förra julen och det var denna vi utnyttjade idag.) Vi visades till ett bord och blev sedan serverade varsitt glas bubbel. Lite lyxigt att dricka bubbel en söndag mitt på dan... Men helt okej..!

Sedan blev det dags att kolla in buffén... Oj, oj, oj... Det fanns massor att äta... Först det kalla; korvar, salami, skinka, lufttorkad skinka, sill, räkor, lax, grönsaker mm. Brödet, som fanns i alla dess sorter och färger, hade ett eget bord. Det varma; pajer, pizza, prinskorv, lammkorv, chorizo, potatis, bacon, äggröra, våfflor, plättar mm.

Puh... Det var inga problem att fylla tallriken, kan jag säga..! Massor med god mat och jag ville verkligen äta mer, men det gick inte. För efter all denna mat, så hittade vi dessutom en dessertbuffé och den kan man ju inte missa... Jordgubbspanacotta, chokladkaka, chokladsås, glass, strössel, fruktsallad mm... Oj, oj, oj... Gott, gott i gott gott!

Väldigt god mat - mycket mat - och lagom med bubbel. En perfekt söndag tillsammans med min fina.

Mycket mätta och stinna tog vi sedan en promenad ner till Lisebergs tågstation, där vi blev hämtade och körda hem. Väl hemma, kunde vi inte annat än att sjunka ner i varsin fåtölj och soffa och där blev vi liggande en stund innan det var dags att fortsätta ta tag i dagen.

En bra dag, tack vare en bra julklapp! Tack!!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar