Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

7 april 2013

På äventyr bland de vilda djuren

I veckan har lilla ♥ allra bästa kompis varit här och det har varit så mysigt för de båda att få vara tillsammans. De bor så långt ifrån varandra annars, så när de väl träffas är det en fröjd att se dem. De skrattar och leker och skrattar och leker. HELA tiden...!

Häromdagen åkte vi till Borås djurpark för att njuta av en solig och härlig dag. När vi kom dit var det cirka 50 meter kö utanför kassorna... Suck! Jag är ju inte direkt känd för att ha så där väldigt mycket tålamod, så vi smet förbi kön och valde en kort kö istället, som egentligen var till för företagsbiljetter. Ha ha! Det gick ju också bra!!

Väl där inne såg vi en hel del vilda djur; elefanter, giraffer, zebror, strutsar, apor, geparder, lejon, björnar, vargar och ja, ni vet. Det var mååånga djur ute.

 
En del av djuren hade dessutom fått ungar - små gulliga ungar... Geparden hade sju jättesöta ungar, som vi alla tre var ganska överens om att vi skulle vilja ta med hem... Kanske inte jättelyckat i längden, men just då och där kändes det som en bra idé.
 
En jättemysig dag tillsammans med två fina tjejer som väldigt ofta lät: "Ååååhhhh!! Så fina de är..!!"
 
Kram
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar