Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

2 april 2013

Häng, te och syskonkärlek

När jag stod i köket idag, gick det förbi ett gäng killar utanför fönstret. Lagom tuffa killar i övre tonårsåldern. En av dem hade ett riktigt häng i ändan... Det ser ju för jä-ligt ut! De kan ju inte gå ordentligt - de går som om de gjort i brallorna! Bredbent för att inte tappa byxorna... Usch, vilket fruktansvärt fult mode - måtte det försvinna snart så vi slipper se dessa häng nåt mer..!


















På tal om vad som händer hemma på våran gata i stan; nu väntar vi spänt på våra nya grannar! Fönstren står fortfarande tomma, men enligt vad vi hört, så har de nya grannarna fått tillträde till huset idag. Lilla ♥ har beställt en barnfamilj och enligt utsago är det precis det som ska flytta in! Spännande!


















Fick ytterligare en leverans med te idag! Det är en perfekt julklapp från Lotta; en påse med te varje månad i ett halvår! Nya spännande sorter varje månad. Det både luktar och smakar gott!


















Lilla ♥ bästa kompis och tillika "syster" har ju kommit till oss, för att stanna här några dagar. De leker och skrattar och trivs så himla bra tillsammans. De kommer ut när det är dags att äta, annars hör jag dem knappt.

























Fick lockat ut dem på en liten promenad idag, i solskenet, och det var ju jätteskönt ute! Solen sken och temperaturen ligger runt 10 grader i skuggan. Skönt!

Vågar man säga att våren äntligen har kommit..?

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar