Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

4 januari 2014

Solig och varm jul

Helgen före jul hade vi packat våra väskor, bordat flyget och landat i Spanien. När vi åkte hemifrån var det regn och +4 grader. När vi kom till Spanien var det sol, blå himmel och 18 grader. Helt underbart!! I Spanien shoppade, solade och firade vi jul tillsammans. Det var så mysigt och varmt och skönt! Dagarna före jul tog till och med stora ♥ och H på sig badbrallorna och dök i poolen... De såg lite frusna ut, men stannade i tillräckligt länge för att vi skulle kunna ta några kort som bevis.



Julen firades som vanligt, fast i betydligt mindre format. Mindre mat, mindre gran och mindre antal julklappar. Absolut helt okej! Att solen sken och att vi kunde sola en stund på julafton var inte någon nackdel, om man säger så..! Jullunchen intogs ute i trädgården - med solbrillorna på!



På annandag jul fixade vi till en picnic och åkte ner till stranden. Det var inte speciellt mycket folk där nere, så vi kunde lugnt välja var vi ville vara. Baguetter med god fyllning och en flaska bubbel på stranden - kan man ha det bättre?! Lilla ♥ och jag doppade fötterna i havet och det var inte så där hiskeligt kallt som jag trodde att det skulle vara. Alldeles för kallt för att bada, men helt okej att doppa fötterna.

En alldeles underbar paus i vinterrusket. Tyvärr tog veckan slut lite för fort, bara... Nästa gång vi åker ner, är det nog väldigt varmt och skönt där nere...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar