Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

22 juni 2014

Midsommar, växthus och fotboll

Midsommarafton firades som vanligt med finaste vännen och hennes familj, samt några andra kompisar strax utanför Varberg. Solen sken, men vinden var tyvärr lite kall emellanåt. Vi lekte, åt och drack och hade en riktigt trevlig kväll tillsammans.

























De har byggt ett nytt fint växthus, så vi satt där ute när det var dags för maten. Stort och helt ljuvligt fint! Plattor på golvet, segeldukar i taket, soffor och matplats samt en massa hemodlat i stora och små krukor. Utanför hade de byggt ett stort trädäck i etage, där man kunde sitta och vila i sol-/vilstolarna.

När kvällen var slut, körde vi till mina svärföräldrars stuga för att övernatta där. Vi kom dit lagom till att VM-matchen mellan Ecuador och Honduras skulle börja, så vi gosade ner oss i soffan och hejade på! Det blev en spännande match, där Honduras tog ledningen med 1-0 efter bara 30 minuter. Men efter ett tag, gjorde även Ecuador mål och när matchen var slut hade Ecuador vunnit med 2-1. Härligt - nu är de med ett tag till... På onsdag möter de Frankrike och det blir ju en riktig ödesmatch... Vinna eller försvinna, typ...

But, it ain't over until its over...!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar