Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

2 juni 2014

En av årets höjdpunkter!

I helgen har vi varit på Ecuadorfamiljernas årliga träff. Vi åkte till Södertälje i torsdags och stannade tills i lördags. Det var så himla trevligt! Vi har ätit och druckit gott, umgåtts med fantastiska människor och lyssnat på underbar sång och gripande berättelser. Vi har sett foton från Ecuador och vi har haft sååå jättemysigt!

I torsdags kväll var det knytkalas och när alla hade dukat upp det de hade med sig, var bordet fullt av godsaker. Vi åt och pratade och lyssnade på M som spelade gitarr och sjöng ecuadorianska sånger.

På fredagen förberedde vi kvällens buffé och de som ville kunde åka iväg och bowla. Istället för aktivitet valde vi att åka in en sväng till Stockholm. På kvällen njöt vi sedan av en helt underbar ecuadoriansk buffé. Där fanns allt möjligt gott man kan tänka sig! Vi pratade och sjöng och hade en mycket trevlig kväll tillsammans.

Dessa träffar är definitivt en av årets höjdpunkter och vi längtar redan till nästa år! Då blir förmodligen träffen på Västkusten! Skönt att inte behöva köra så där jättelångt, för en gångs skull.

På lördagen när vi hade packat bilen full, åkte vi och hälsade på hos L, S & M i Uttran. Så fint de bor och med en härlig utsikt ut över en liten sjö! Vi grillade på kvällen och sedan gick vi en kvällspromenad runt sjön. När vi hade ätit frukost, dagen efter, så körde vi hemåt igen.


















Trötta, men väldigt nöjda, landade vi hemma igen efter fyra mycket intensiva dagar.
Nu laddar vi om inför nästa happening...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar