Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

3 januari 2015

Köksspaning

Vi har under de fyra åren vi bott här, pratat om att vi ska byta ut vårt kök. Men så har vi sagt att vi väntar lite till, det funkar ju fortfarande... Och lite till och lite till... Men nu har vi äntligen bestämt oss för att göra slag i saken och byta ut det befintliga eländet. Jovisst det har funkat, men det är så skruttigt så det är verkligen hög tid nu.

Vi har tidigare ritat upp köket på olika ritningar, men inte kunnat bestämma oss för hur vi vill ha det. Igår åkte vi därför till IKEA, för att se vad de kan erbjuda. Vi fick vänta i nästan tre timmar innan vi fick hjälp med planerandet, men sedan gick det undan.

Vi tog bort det vi hade tänkt på senaste ritningen och kvar blev ett rätt så bra förslag. Tänk om, tänk nytt. Lite finjusteringar ska nu till och sedan är vi redo att förverkliga planeringen.

Men så många val man måste göra... Jag blev helt vimmelkantig av allt... Luckor, lådor eller hyllplan, utdragbart eller fast, överskåp eller inte, micro, ugn med varmluft eller inte, spishäll med induktion eller annat, diskbänk med hur många hoar, fläkt, bänkskiva... Suck..! Men nu tror jag att vi är överens om hur vi vill ha det.

Från att skjuta på det hela tiden till att vilja börja idag - det går fort att ändra sig...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar