Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

23 september 2015

Kärt återseende

I lördags åkte lilla ♥ och jag tåget till Stockholm. Vi blev hämtade av lilla ♥ bästa kompis och hennes föräldrar på stationen. Lite förvirring och vi-är-vilse-känsla var det, innan vi hittade varandra.

Syftet med att åka upp till huvudstaden var att träffa Adoptionscentrums (AC) medarbetare från Ecuador. Hon skulle nämligen komma till Sverige för att vara med på några seminarier på AC samt för att träffa en hel massa barn, ungdomar och vuxna som adopterat/blivit adopterade från Ecuador.

Vi var ungefär 50 familjer som träffades tillsammans med Rosario i Hagaparken. Det var strålande sol från en klarblå himmel och nästan 20 grader varmt..! Perfekt väder för en picknick utomhus.

Att återse Rosario, efter många år, var ju naturligtvis väldigt känslofyllt. Både för barnen och för oss vuxna. När Rosario sedan samlade alla och pratade från hjärtat, var nog inte ett öga torrt. Alla kramade henne, frågade henne om sina barnhem och fotades tillsammans med henne. Hon hade verkligen fullt upp och hon verkade trivas väldigt bra bland alla dessa barn som hon själv har hjälpt att få alldeles egna familjer. Hon minns varje barn och hon ser varje barn som kommer till henne. Hon är verkligen en helt fantastisk kvinna som verkligen har hamnat på rätt plats här i livet!

Det var sannerligen ett kärt återseende!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar