Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

30 september 2015

Klickar och längtar...

Vi är några familjer som har pratat om att tillsammans göra en återresa till Ecuador. Vi har nu börjat prata lite mer seriöst om det och vi har skapat en egen grupp för ändamålet, på Facebook. I gruppen har vi börjat lägga in länkar till boenden, utflyktstips, flygbolag, länkar till Galapagosöarna mm.

Jag blir helt uppslukad av det här och jag längtar något så vansinnigt mycket efter att få göra den här resan! Dels för att få komma tillbaks till landet där min vackra dotter föddes, men också för att få göra resan tillsammans med flera av de andra familjerna som vi tycker så mycket om.

Vi klickar på länkar och kollar på lägenheter i städerna och utanför städerna och vilka som har pool och vilka som inte har det. Vi klickar på länkar och kollar på vilka flygbolag som är billigast och har minst antal mellanlandningar och som har kortast flygtid. Vi klickar på länkar och kollar på sköldpaddor och varaner och hajar och fåglar och röda krabbor och det blåa vattnet på Galapagos. Vi klickar på länkarna och kollar på vattenfall, fjärilsfarmar, kolibrimatning, varma källor, ridning, linbana över djungeln och forsränning. Vi klickar på länkar och kollar på underbara och imponerande Anderna. Vi klickar och ser den ena vackra och inbjudande stranden efter den andra. Vi klickar och klickar och längtar och längtar...

Vi vill åka nu!!

Kram


Bilden är lånad från Internet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar