Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

12 september 2015

Smålandsmys

Förra helgen var vi i Tranås. Det ligger i norra delarna av Småland, för er som inte vet...
Vi hade den årliga barnhemsträffen, med alla familjerna som adopterat från samma barnhem. Mycket trevligt och det är verkligen en av årets höjdpunkter. Nu var det två familjer som inte var med, vilket var synd, men vi hoppas så klart att de är med nästa år istället.

Vi var i år åtta familjer; 16 vuxna och 10 barn. Full fart från början till slut.

Vi var kom dit, först av alla i fredags - skönt att kunna vara först för en gångs skull..! Och efter hand droppade de andra familjerna in. Det är lika roligt varje år som vi träffas. En del av familjerna träffar vi vid andra tillfällen oxå, men de som vi bara ser en gång om året saknar vi ju året om.

Barnen leker och hittar på roliga saker - oavsett ålder, så är de tillsammans. I år kändes det lugnare än tidigare år, så de har nog hittat sina platser nu, känns det som. Framför allt de tre äldsta, kunde för första gången vara tillsammans utan att bråka och utan att någon kände sig utanför. Härligt!

Trevligt umgänge, bästa barnen, god mat och mycket prat, kalas och paket och tävlingar. En helg går alldeles för fort, bara... Längtar redan till nästa år...

Men som tur är har vi en nära förestående träff, där vi kommer träffa några av familjerna igen. Då kommer kvinnan som hjälpte till att fixa med adoptionerna i Ecuador, till Sverige. Då kommer det bli många leenden, skratt och tårar, misstänker jag. Senare i höst ska vi åka norrut och träffa en av familjerna - DET är något vi alla ser fram emot!

Ha en god helg!
Här blir det lite kalas och vila för hela slanten!
Det kostar att ligga på topp...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar