Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

29 mars 2011

Dynamit, hästar, straff och tigerjakt!

Oj, oj, oj, vilken helg vi har haft! I fredags kom mina föräldrar hem efter att ha varit i Spanien ett tag. Det blev mat och vin och en trevlig kväll tillsammans. Vi gick hemåt strax före midnatt. Det var tyst och stilla ute och det kändes uppfriskande med en liten nattpromenad.

Väl hemma la jag lilla ♥ och alldeles efter det kom det en sån jäkla smäll och en tryckvåg som hette duga..! Jag trodde att det hade kört in en lastbil i huset och skrek högt. Vi lyckades lokalisera var det kom ifrån och det visade sig att någon/några hade roat sig med att spränga en container inte långt härifrån. Det såg ut som om ett flygplan hade kraschat och det låg brinnande delar över hela parkeringen. Jätteläskigt! Jag ringde SOS och stora ♥ gick ner för att möta polis och räddningstjänst. Så himla jobbigt när det var så nära..! Jag sneglade ut genom fönstren och bara väntade mig att någon skulle stå där utanför med en dynamitgubbe i ena handen och en fackla i den andra... Bläk! Oroliga grannar kom ut i bara pyjamasen och stirrade ner på förödelsen... Vi satt sedan länge och bara pratade om det som hade hänt och tittade på när det släcktes nere på parkeringen.






















Det blev som förståeligt inte så mycket sömn den natten, så när lördagsmorgonen grydde var det dags att masa sig upp för att dra iväg till stallet och lilla ♥ ridlektion. Det gick bra och det var ett helt underbart strålande väder - man hade verkligen lust att sätta sig framför stallväggen och bara njuta!

När vi kom hem igen hade stora ♥ och killgänget börjat samla trupperna för att åka in till Borås. De skulle kidnappa en kille som gått och gift sig, utan att berätta det för någon, och ge honom en straffsexa. Vi tjejer skulle kidnappa hans äkta hälft och ge henne en straffhippa. Ja, för att göra en lång historia kort, så gick allt som planerat och alla for iväg åt olika håll för att roa sig.

På kvällen samlades alla i Dartlokalen här i Bollebygd. Där blev det mat och dryck och en jätterolig kväll, med många goa skratt, brudvals och mycket trevliga sällskap!

På söndagsmorgonen vaknade vi alldeles för tidigt - det hade ju blivit sommartid under natten och vi förlorade en timmes sömn - men det var ju ändå tvunget att masa sig upp. Vi åt frukost tillsammans med våra övernattningsvänner och sedan var det dags att åka in till Borås för att kolla in Mora Träsk! De uppträdde i Parkhallen och det var fullt ös från början till slut! "Fader Abraham", "Hänger öronen på dig ner", "Nu ska vi gå på tigerjakt" mfl...

Helgen gick i ett rasande tempo och innan vi visste ordet av så var söndagkvällen här och det var dags att knoppa in för att orka upp måndag morgon...

Är det sant att helgerna går mycket fortare om man har något roligt att göra..? Eller är det så att man helt enkelt inte hinner kolla på klockan så ofta och att det därför upplevs som att tiden går fortare..? Ja, ni får gärna fundera och komma med det "rätta" svaret om ni sitter inne med det!

Ta hand om varandra!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar