Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

22 juli 2013

Diken och nercabbat

I förra veckan fick vi fint besök! Tre kompisar, från Varberg, kom och hälsade på. Det var jätteskoj att träffas igen! Både stora och små tyckte om det. Vi satt länge och pratade på kvällen och morgonen därpå åkte vi upp till Ballasjön. Det var bara E som var modig nog att doppa sig... Vi andra stod på bryggan och huttrade i den svala vinden.

Snart kommer det bli ett dopp... Jag lovar! Det är bara en tidsfråga nu... Det ska bara bli lite varmare först...

I helgen kom P-G med sina maskiner och började, tillsammans med stora ♥, att dra upp lite buskar i trädgården. Äntligen försvann den fula häckstumpen vi haft på baksidan!

När vi ändå hade honom där med maskinerna, så passade vi på att be honom gräva ett "dike" runt stora ♥ parkering. Meningen är att vi ska lägga sten runt den och kanske så småningom ett litet vindskydd med några klängväxter.

Vad gör vi annars på semester, då..? Jo, vi är nere i Varberg några dagar och glassar runt bland det fina folket... Ha, ha, ha... Jag skojar bara..! Vi är visserligen här, men vi slappar mest. Sover, lyssnar på måsarna (underbart att slippa kajorna för några dagar!!) och vi spelar minigolf. DET hör ju till när man är här nere! Stora ♥ slog mig med några få, ynka poäng... Men det ska han få igen för, nästa gång vi spelar! Då vinner jag!!

Vi fick förresten låna en Volvo cab, när vi är här! DEN älskar tjejerna att åka i! De sjunger högt, vinkar med armarna och ler med hela ansiktet när vi är ute och glider runt på stan med den. Lilla ♥ tyckte att vi skulle köpa den - strunt samma om vi inte fick mat på ett helt år - bilen vill hon ha!!

Hoppas ni njuter av dessa helt underbara sommardagar!! Spara dem i minnet! Bra att ha i höst och vinter när rusket kommer...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar