Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

10 juli 2013

Luftballong och äntligen kom hon!

Förra året fyllde min mamma jämnt och det firade vi med att ge henne en tur i luftballong vid ett väl valt tillfälle. I måndags kväll var ett väl valt tillfälle för henne och för ballongflygaren - fast det var ett väldigt illa valt tillfälle för oss... Vi skulle nämligen till Landvetter och hämta lilla ♥ bästa kompis som kom med flyget ungefär samtidigt som mamma skulle flyga luftballong.

Det var ju inte värre än att vi kunde dela på oss, så stora ♥ åkte med mina föräldrar och jag åkte med lilla ♥ för att möta M på Landvetter.

MÖTET gick jättebra - de var precis lika lyckliga att se varandra, som de brukar när de träffas. De skrattar och kramas och pratar i ett. Det är verkligen synd att de inte bor närmare varandra... Men som tur är åker M själv till oss och därför kan de ju träffas lite oftare än en till två gånger om året som det var tidigare. Lilla ♥ längtar från den dagen de ska skiljas åt tills den sekund de ses igen och varje gång det är dags för M att komma, säger lilla ♥; Äntligen kommer hon!!

Luftballongturen gick också jättebra! De hade verkligen tur med vädret; sol och lite lagom med vind. De träffades i Borås och sedan åkte de en bit norrut där de packade upp ballongen. 10 personer i korgen och sedan bar det iväg uppåt och iväg. Turen gick sedan mot Boråshållet där de landade fint på en kärra..! Ballongen packades ihop och sedan var det dags att döpa samtliga som flugit. Alla fick en skvätt skumpa i nacken och efter det tilldelades de ett diplom.

Mamma verkade nöjd med flygturen och det var ju syftet!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar