Bollebygdsmamman

Bollebygdsmamman

27 juli 2013

Shopping

Igår åkte vi till Båstad för att kolla in Hantverksmässan! Det är ett väldigt mysigt ställe och där kan jag gå i timmar och bara njuta av alla vackra hantverk. Det fanns allt från smycken och kläder till keramik och trädgårdskonst. Vi hade ju verkligen tur med vädret dessutom! Strålande solsken och lite drygt 25 grader. Jag kan verkligen rekommendera ett besök där - det är alltid sista helgen i juli!
















Jag köpte två armband och lilla ♥ ett par silverörhängen. Stora ♥ tog sikte på matdelen och köpte med sig lite crostini, med olika smaker, hem. Vi fick även köpt lite naturgodis - det finns ju lite att välja på där...

På väg därifrån stannade vi till hos "Chokladprinsessan" - där fanns det mycket godsaker! Vi köpte med oss en liten presentpåse till A och O, som vi åkte till efter hantverksmässan! A och O har flyttat till ett annat hus och det var så mysigt! En gammal trädgård som A hade fullt upp med att röja upp i och fixa i ordning. Men så fint och mysigt det var! Och så kul det var att träffa A och O - det var ju två år sedan, räknade vi ut... Alldeles för länge sedan!


När vi ändå hade spenderbyxorna på, så bestämde vi oss för att åka till GeKå's idag! Klockan 05:30 ringde klockan och en timme senare satt vi i bilen. När vi gick in mellan dörrarna till varuhuset var klockan kvart över sju och det var väldigt lugnt där inne. Inte speciellt mycket folk och gott om plats på parkeringen.

Vi gick runt i sakta mak och plockade till oss, lite här och lite där. Det egentliga målet med shoppingturen var att köpa lite nya kläder till lilla ♥. Hon växer ju så det knakar och behöver ständigt påfyllning i garderoben. Vi hittade riktigt mycket till henne och hon blev väldigt nöjd. Att hon dessutom kunde köpa med sig lite annat smått och gott och roligt hem, gjorde henne ännu mer nöjd!



Det är nog första gången jag inte har köpt någonting till mig själv, när vi är i Ullared! Bara det gamla vanliga; schampo, balsam, tvål och folie... Men man får väl vara nöjd för det lilla! Och dessutom hade vi ju en nöjd dotter med oss hem och DET är värt mycket! ♥

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar